Reservatie BBQ op 18 mei 19 uur in de hoeve Antoine in Somme Leuze
Inschrijven voor deelname aan de BBQ op zaterdag18 mei avond (1900 uur) kan met email ( email claude gorez ).
Een inschrijver kan een aantal personen reserveren op de lijst van deelnemers door een email te sturen met vermelding van naam inschrijver, email adres en aantal deelnemers die hij reserveert voor de BBQ (inschrijver inbegrepen).
Bij ontvangst van de email zet Webmaster je op een aanwezigheid lijst dat gedeeld wordt met de organisatie van de Antoine hoeve.
Per deelnemer is er een vaste prijs voor het eten van 25 Euro. Drank is niet inbegrepen in de prijs. De organisatie van de hoeve Antoine stelt voor als menu
3 vleessoorten : worstjes, runds brochetten en 3 mini-lams brochetten.
5 soorten rauwkost en pasta en 3 sauzen om uit te kiezen, voor een bedrag van 25€/persoon all-inclusive een potje ijs als dessert, vanille, chocolade of aardbei. Drank wordt apart afgerekend
Deze inschrijving geldt als bevestiging voor deelname aan de BBQ op zaterdag avond.
Sluiten inschrijvingen 13/05/2024.
Betaling gebeurt rechtstreeks bij de organisatie van Boer Antoine, ter plaatse.
Finale weekend inschrijvingen 18-19 mei 2023
De inschrijvingen gaan op 3 mei open.
We vertrekken van het resultaat van de pre kwalificaties die je vindt op link Rangschikking pre-kwal Conti 2023 en vragen je deelname te bevestigen op link inschrijvingen vanaf 3 mei tot 11 mei. De deelname wordt geplaatst op 90 Euro per hond en omvat zeker de 4 eerste runs gedurende de twee eerste dagen plus een dubbele outrun voor de 15 finalisten.
Er wordt eveneens gevraagd éénmalig te reserveren voor de BBQ die door de eigenaar van het veld wordt georganiseerd op vrijdag avond.
Je inschrijving wordt opgevolgd op link lijst inschrijvingen zodat je ontvangst van je betalingen en je effectieve inschrijving kan opvolgen.
De Handler -hond combinaties tot klassering 21 kunnen hun inschrijving bevestigen.
(We betreuren het wegvallen van SAM op de 17 de plaats, zodat de 21 plaats moest geopend worden). Bij uitval van een deelnemer uit de lijst tot 21 wordt de lijst uitgebreid tot de eerste 22.
Antoine (de eigenaar van het veld) organiseert op vrijdag avond een BBQ met 4 vleessoorten (1 boerenworst, 1 ribbeke lamsvlees
1 merguez of mini brochette en 1 spek)
rauwkost en aardappelen
20 Euro per persoon te reserveren op de inschrijvings link inschrijvingen en op voorhand te betalen op de FSB rekening.